Aldersgrænse

Kære forældre (og andre som måtte have interesse i ovenstående),

Jeg har altid haft en aldersgrænse på 15 år til mine shows og bliver tit spurgt, hvad det betyder og hvorfor? Mange skriver til mig og spørger, hvor alvorligt jeg tager det?

Sandheden er, at der ofte har været større børn og unge inde at se mine show og jeg/vi har til dags dato aldrig afvist nogen, og kommer næppe heller til at gøre det. Jeg synes, det er helt og aldeles jeres opgave at bedømme, hvad jeres børn skal se og ikke se.

Hvis I har set noget af dét, som jeg har lavet før, så ved I, hvad det er, jeg laver. Jeg bander – men ikke voldsomt mere end gennemsnittet. Jeg har referencer til “voksenting” – men ikke alt for mange. De er der dog trods alt. Så det er egentlig bare for at sige til dem, der ikke ved, hvad det er, de skal ind at se, at sådanne ting kan forekomme. Jeg er jo ikke én, der kan lide at støde nogen, så hvis du mener, at dit barn er rustet til det, så er det hjertens velkommen.

Aldersgrænsen har desværre også givet anledning til forvirring hos nogle af de arrangører, vi samarbejder med rundt om i landet. Derfor slår vi lige her vilkårene fast en gang for alle:

Aldersgrænsen på 15 år til showet gælder stadig, men er en anbefaling/vejledning og betyder ikke, at det er forbudt for børn u. 15 år.

Håber det hele giver mening og vi ses et sted i det ganske land.

Med venlig hilsen
Rune Klan