TVIVL er usikkerhed – en manglende tro på eller overbevisning om hvorvidt et forhold, et udtryk eller et fænomen er rigtigt, sandfærdigt eller forholder sig som påstået eller antaget. Men er tvivl en styrke eller en svaghed?

Stærkt i TVIVL deler Rune i sit nye show sine personlige oplevelser og betragtninger. På stærkt underholdende og charmerende vis bydes publikum op til en ny sjov, betænksom og overraskende tur i det unikke Rune Klan univers.

Samtidsemner med tyngde tages op og behandles – og gennem trylleri og i causerisk stil giver Rune med sin velkendte selvironiske distance plads til nye tanker og plads til at sætte spørgsmålstegn ved det der ellers kan være givet på forhånd. Det nye show TVIVL efterfølger de to shows Håbefuld og Barnløs, hvor Rune på original og magisk vis tidligere har udfordret tabuer og livets status quo.

Efter at have turneret rundt i flere større provinsbyer kan showet opleves for første gang i København på Teater Republique fra 19. April og en hel måned frem.